TEKNORACE

Kove 450 Rally

TeknoRace er dansk importør af Kove  


Kove har markeret sig som en fremadskuende fabrik med stor passion for motorcykler, mc-race og ikke mindst teknikken bag.

De har samtidig vist, at de formår at følge kundernes ønsker om lette motorcykler med god performance.

Og når vi taler om netop Kove 450 Rally går de klart forrest i forhold til kundernes ønsker om en velkørende dual-/rally-/Adventure-motorcykel.


Kove fremstiller også mere traditionelle adventurecykler, retro- og naked bikes, men vi har valgt i første omgang at fokusere på Kove 450 Rally.

I løbet af næste år bliver Kove 800X EU-godkendt, og vi forventer naturligvis at tage denne spændende og lette cykel  hjem også.


Leveringstid:

Lige nu foregår processen omkring Euro-godkendelse af 450 Rally. Det forventes at være på plads her midt på efteråret, så vi modtager den første sending af 450 Rally hen omkring årsskiftet.

Kove  450 Rally


Kove 450 Rally fåes i en civil udgave som vist her. Vi vender tilbage med fulde specs og informationer i løbet af kort tid, så kom tilbage til websiden igen. Eller send os en mail så vi kan holde dig orienteret.


Der fåes også en factory-udgave, som dog ikke bliver EU-godkendt og vi tager kun factory-udgaven hjem på bestilling.

Reservedele:

Vi har dobbeltsikret os omkring reservedele gennem et samarbejde med anden europæisk importør, hvor vi deler både serviceinformation og reservedele, så ingen kunde lades i stikken :-)